Gelimiteerde vinylplaten Persona 5 nu te bestellen

archief
Rohald De Bruyne op 20 januari 2020
Gelimiteerde vinylplaten Persona 5 nu te bestellen

Wie niet genoeg kon krijgen van de jazzy funk tijdens het spelen van Persona 5 kan nu de gelimiteerde vinylplaten van de game pre-orderen. De muziek van de game is echter niet het enige dat je bij aankoop krijgt.

Samen met ATLUS en SEGA maakt Iam8bit de limited editions voor de soundtrack van Persona 5. Er zullen twee versies beschikbaar komen. Ten eerste is er de Essential Edition, deze bevat 4 lp’s waarop een selectie van de meest populaire nummers zijn geplaatst. Daarnaast is er ook de Deluxe Edition die 6 lp’s bevat waarop alle 110 nummers te beluisteren zijn.

Naast de muziek bevat de aankoop ook extra’s zoals interviews met de muzikanten en foto’s en video’s die gemaakt zijn tijdens het opnameproces. Hierdoor zul je een blik krijgen in het mastering proces, het testdrukken van de platen, het produceren van de lp’s en het ontwikkelen van het design van de verpakkingen. Daarnaast krijgen de kopers ook nog speciaal artwork. Hoe dit eruit ziet en wie dit gemaakt heeft, is echter nog niet bekend.

De platen zijn hier te bestellen. De Essential Edition is te verkrijgen vanaf 100 dollar en de Deluxe Edition zal weg gaan voor 175 dollar. Wie deze laatste zou willen hebben, moet echter snel zijn, want er worden maar duizend exemplaren van gedrukt. Euro-prijzen zijn niet direct bekend, want deze zijn afhankelijk van de wisselkoersen.