Gelekte poster lijkt komst Injustice 2 te bevestigen

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Gelekte poster lijkt komst Injustice 2 te bevestigen

Gezien er nog steeds geen officiële bevestiging vanuit Warner Bros. is verschenen, dienen we alles omtrent Injustice 2 nog als een gerucht te beschouwen, maar de gelekte foto van een poster lijkt de komst van een tweede Injustice-game toch wel erg plausibel te maken. De kans is dan ook zeer aannemelijk dat de game tijdens de E3 wordt aangekondigd door Warner Bros.

Op de poster, die naar GameStop-filialen is gestuurd om als pre-order bonus verdeeld te worden, pronken twee bekende koppen uit de franchise, namelijk Batman en The Flash. Boven the slogan ‘every battle defines you’ staat in een behoorlijk groot lettertype Injustice 2, wat de speculatie al aardig uit de lucht haalt. Een tipgever wist een foto van de poster naar Polygon te versturen, die het nieuws dan ook onder de aandacht bracht.

Injustice 2

Met deze ontwikkeling lijkt er dan eindelijk een einde te komen aan de geruchten, die grotendeels door de ontwikkelaar van het eerste deel de wereld in werden geholpen. Zo veranderde NetherRealm Studios‘ topman Ed Boon onlangs zijn profielfoto naar een Romeinse nummer twee en postte hij een wat onduidelijke foto van een paar laarzen, die van The Flash waren. Dat uitgerekend GameStop de ontknoping verzorgt, vindt hij dan ook een beetje jammer zoals blijkt uit een tweet. Gelukkig is Ed Boon de slechtste niet.