Geld teruggave mogelijk voor Batman: Arkham Knight

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Geld teruggave mogelijk voor Batman: Arkham Knight

Heb je tijdens de release of in de afgelopen week Batman: Arkham Knight voor de pc gekocht en ben je ontevreden? Warner Bros. biedt zijn verontschuldigingen aan en geeft gamers de mogelijkheid om hun geld terug te krijgen. Dit geldt voor zowel de game als de season pass.

Het is inmiddels een berucht verhaal geworden: de pc-versie van Batman: Arkham Knight bevatte na de release ontzettend veel bugs waarna de game ruim vier maanden lang niet te koop en speelbaar was zodat Warner Bros. de tijd had om de boel op te lappen. Vorige week kwam Batman: Arkham Knight weer in de winkels te liggen, maar ondanks de lange afwezigheid bleek er niet veel verbeterd te zijn. Warner Bros. geeft het niet op en zegt nog steeds de game te willen fixen, maar heeft begrip voor de mensen die er klaar mee zijn. Voor die mensen is het misschien interessant om te weten dat Warner Bros. het aankoopbedrag van Batman: Arkham Knight terug wil geven.

“Het spijt ons vreselijk dat veel van onze klanten nog steeds niet tevreden zijn met de pc-versie van Batman: Arkham Knight. We hebben hard gewerkt om het spel aan de verwachtingen te laten voldoen, maar velen van jullie ervaren nog steeds problemen. Vanaf nu tot het einde van het jaar zullen we ontevreden klanten het aankoopbedrag vergoeden. Dit geldt alleen voor de game, of de game in combinatie met de season pass. Ondertussen blijven we hard aan het werk voor de mensen die de game niet terug willen geven. We zullen de problemen aanpakken waar we kunnen en je op de hoogte houden van de problemen die we niet aan kunnen pakken.”