Geheimzinnig project 1v1 op website van Gearbox verschenen

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Geheimzinnig project 1v1 op website van Gearbox verschenen

De beschrijving van de game deed ons in eerste instantie geloven dat we deze week nog een aankondiging van een kaartspel gaan krijgen, maar volgens Gearbox is hun nieuwe project 1v1 wel degelijk een first person shooter.

Op de website van Gearbox staat nog niet veel over hun nieuwe project 1v1. Ze kunnen ons op dit moment vertellen dat het een zeer competitieve game, waar het verzamelen van kaarten een grote rol speelt. In tegenstelling tot Artifact of Gwent speelt de kern van de game zich in first person af en mag er geschoten worden in arena’s. Het is allemaal nog wat vaag:

Project 1v1 is the code name for Gearbox’s top-secret, in-development, competitive first-person shooter that combines the action of fast-paced 1v1 first-person combat with the metagame strategy of a collectible card game.

Wat de game nu precies gaat inhouden, is dus niet duidelijk. Wel is de ontwikkelaar opzoek naar testers. Het gaat om technische tests, dus of je de game ook daadwerkelijk mag spelen is niet zeker. Je kunt je in ieder geval hier opgegeven.

Gearbox is bekend van onder andere de Borderlands franchise, Brothers in Arms en Battleborn.