Geheime, nieuwe Take-Two-titel uitgesteld naar 2020

archief
Tim Miechels op 20 januari 2020
Geheime, nieuwe Take-Two-titel uitgesteld naar 2020

Take-Two heeft al een tijd een project op de planning staan waar hoge verwachtingen voor zijn. Om welk project het precies gaat, is in nevelen gehuld, maar Take-Two beschrijft het consequent in termen van een “highly anticipated title” een een van hun “biggest franchises”. Vandaag blijkt dat het waarschijnlijk nog wel een tijd gaat duren voor we meer te weten krijgen over de mysterieuze titel. Het project is namelijk uitgesteld tot fiscaal jaar 2020.

Het geheimzinnige project van Take-Two zou oorspronkelijk in het huidige fiscale jaar van de uitgever verschijnen. Het fiscale jaar 2019 van Take-Two loopt van 1 april 2018 tot en met 31 maart 2019. De game is dus nu een jaar uitgesteld, maar Take-Two geeft aan nog steeds vertrouwen te hebben in de nieuwe titel:

The highly-anticipated title from one of 2K’s biggest franchises, which had been planned for release during the current fiscal year, is now planned for launch during fiscal 2020 to allow for additional development time. We remain as excited as ever about this title, and expect it to enhance our results next fiscal year.

Om welke titel het precies gaat, wordt niet gezegd, maar online wordt natuurlijk volop gespeculeerd. Een van de meest besproken geruchten is dat het hier zou gaan om Borderlands 3. Met de aankondiging van het uitstel van de geheimzinnige titel ging vandaag namelijk een bericht van Gearbox gepaard dat Borderlands 3 komend jaar niet op de E3 te zien zal zijn. Dit zou dus zo maar eens de betreffende titel kunnen zijn.