Geen gebrek aan covers in Sudden Strike 4

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Geen gebrek aan covers in Sudden Strike 4

Sudden Strike 4 komt bijna uit, al duurt het voor de echte fans natuurlijk een eeuwigheid aangezien ze al sinds 2010 op een vervolg wachten. Zij gaan de game vermoedelijke pre-orderen voor release en daar zit een leuke extra bij.

Op 15 augustus is het zo ver, dan mogen we weer cover zoeken in open velden, gefortificeerde stranden en pittoreske dorpjes. Laatstgenoemde worden uiteraard helemaal aan gort geschoten, geheel waarheidsgetrouw aan de Tweede Wereldoorlog. Net zoals in de vorige delen gebeurt dat in real time en een hoge dosis strategie. Afijn, dit hoef ik je natuurlijk allemaal niet te vertellen als fan van de serie en waarschijnlijk heb je de trailer van vorige week ook allang ontleed.

Als goed makertje voor het lange wachten of gewoon omdat het kan, heeft Kalypso Media een leuke gimmick in petto voor de day-one edition van Sudden Strike 4. In plaats van een eenvoudige cover, krijgt de game er maarliefst vier, waarvan er drie speciale artworks zijn gebaseerd op de drie facties in de game. Zo kun je de game geheel in stijl van de geallieerden, nazi’s op sovjets in je kast zetten.