Gears of War 4 krijgt een Horde-variant voor de playlist

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Gears of War 4 krijgt een Horde-variant voor de playlist

Voor het eerst gaat Gears of War 4 een Horde-variant krijgen voor de playlist. Vanaf vandaag tot maandag 27 februari kan gebruik worden gemaakt van deze speciale gelegenheid. Momenteel is er maar één map speelbaar voor deze variant.

De zogeheten Feral Horde zal alleen dit weekend speelbaar zijn en gaat ervoor zorgen dat elke wave intenser wordt dan voorheen. De variant is speciaal bedoeld om een gevoel van constante druk te creëren. Elke wave zorgt ervoor dat de speler constant moet bewegen, ontwijken en aanpassen. De vijanden die elke ronde voorbij komen, zijn ook aangepast. Explosive Trackers, Swarm Grenadiers, DR-1s en Dropshot Scions zijn enkele voorbeelden van vijanden die in groteren getale de revue zullen passeren.

Momenteel is alleen de Hardcore-modus van Clocktower map beschikbaar voor de Feral Horde. Deelnemers kunnen in het Feral Horde-evenement maar liefst drie nieuwe Feral Swarm skins verdienen door het overleven van 50, 100 en 200 waves. De Tiger, Cheetah en Snow Leopard skins die te verdienen zijn, kunnen alleen verkregen worden door je te registreren op de officiële competitiepagina van de game.

Daarnaast is het zogeheten Feral Horde Pack alleen verkrijgbaar tijdens dit evenement. Deze bevat 400 credits, twee nieuwe Feral Weapon skin sets en er is een grotere kans op het verkrijgen van Epic Horde Skills. Het hele weekend krijgen spelers bij elke Horde-modus het dubbel aantal XP.