Gearbox onthult twee nieuwe personages van Battleborn

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Gearbox onthult twee nieuwe personages van Battleborn

Met nog maar een paar maanden wachten te gaan tot de release van Battleborn, besloot ontwikkelaar Gearbox Software ons nog extra lekker te maken door twee nieuwe personages te onthullen. Dit deden zij tijdens een interview met de website IGN.

Battleborn is een first-person shooter met battle arena-elementen, die het mogelijk maken dat spelers het online tegen elkaar opnemen met gebruik van diverse personages: de Battleborn. De uiteindelijke game zal 25 diverse Battleborn bevatten met elk unieke eigenschappen en mogelijkheden. In een interview met IGN onthulde Gearbox Software twee nieuwe personages.

Het eerste personage draagt de naam Trevor Ghalt, een militaire veteraan met veel ervaring op het gebied van oorlogvoering. Hij gebruikt een shotgun als wapen die ontworpen is om grote stromen vijanden op het slagveld tegen te houden. De default versie geeft hem valstrikken die vijanden, wanneer ze er doorheen gaan, twee seconden lang stunnen en schade aanrichten. Maar dit is volledig aanpasbaar om ervoor te zorgen dat het bij jouw manier van spelen past. Bekijk het filmpje hieronder voor nog meer informatie rondom Ghalt.

Het tweede nieuwe personage draagt de naam Deande, en is vooral gericht op stealth en misleidende gameplay. Als wapen draagt ze waaiers voorzien van een ijzeren uiteinde, waarmee ze op vijanden in kan hakken. Ze heeft de mogelijkheid een kloon van zichzelf te maken om vijanden op het verkeerde been te brengen. Ook Deande heeft een eigen filmpje dat hieronder te zien is.

 

Dankzij deze onthulling vanuit Gearbox Software hebben gamers nog meer reden om uit te kijken naar deze titel. We zullen nog heel even geduld moeten hebben, want Battleborn verschijnt op 3 mei 2016 voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.