GC Kerstspecial: Tips voor onder de boom – Wii U

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
GC Kerstspecial: Tips voor onder de boom – Wii U

Hoewel er helaas nog nergens sneeuw te bekennen is en de temperatuur nog lang niet doet denken aan de Kerst zitten de feestdagen er toch al heel rap aan te komen. Het aangewezen moment om je huis gezellig en warm te maken met lampjes, kaarsjes en niet te vergeten de kerstboom die op zijn allermooist versiert is en alle donkere dagen voorziet van wat licht. Het feit dat hij je gehele stroomrekening van één maand zo hoog gooit dat je meer verbruikt als in de rest van het jaar laten we maar even achterwege. Er is niets zo leuk als deze kerstboom aan te vullen met diverse cadeaus. Om je een eindje op weg te helpen, kun je hier een top 5 vinden voor kerst cadeaus met betrekking tot de console van Nintendo, de Wii U.

Mario Kart 8

Wii U Mario Kart 8 – €54,99
Met Kerstmis heb je meestal het genoegen om samen met je familie, vrienden of misschien zelfs beiden in één ruimte te zijn. Vaak gaat dit goed, maar soms levert het misschien her en der wat irritaties op. Niks is beter dan een ruzie settelen met een spelletje en daarom is Mario Kart 8 een hele goede keuze voor onder de kerstboom. Op deze manier kun je eventuele ruzies uitvechten met een potje racen en eerlijk is eerlijk zelfs in je eentje werkt het enorm verslavend. Je zit dus eigenlijk altijd goed met deze game.

Splatoon

Wii U Splatoon – €39,99
Splatoon is één van de Wii U titels die dit jaar uit zijn gekomen en werd erg goed ontvangen door zowel spelers als critici. Dit bleek wel weer nadat de game een award won op de Game Awards 2015 voor ‘beste shooter’ en daarmee games als Call of Duty: Black Ops III volledig achter zich liet. Een game die zowel in je eentje te spelen is, als in co-op en zelfs een online multiplayer biedt. Genoeg om je dus weer een aantal uurtjes zoet te houden.

Nintendo e-shop kaart

Nintendo eShop kaart – €15,-
Natuurlijk is de €15,- maar een getal en is het altijd mogelijk om een hoger bedrag te vragen mocht je deze mogelijkheid hebben. Met een eShop kaart zit je meestal wel goed, hiermee voorkom je dat niet-gamende familieleden iets kopen wat, hoewel lief bedoeld, net niet datgene is dat je graag had willen hebben. Daarnaast biedt de Nintendo eShop eigenlijk voor ieder wel wat wils. Voor hogere prijzen staan er digitale versies van Wii U games op, maar ook goedkopere indie-titels zijn er te verkrijgen. Ook is het mogelijk om je nostalgische kant op te rakelen door een van de oudere beschikbare titels aan te schaffen en weer eens, of juist voor het eerst, te gaan spelen. Iets wat de donkere kerstdagen zeker een stukje lichter zal maken.

Wii U Docking Station

Docking Station Wii U Pad + 2 remotes €36,45
Als jij een persoon bent die vaak met vrienden speelt, een grote familie heeft of gewoon al je controllers op één plek wil hebben zit je met een docking station eigenlijk altijd goed. Deze docking station is niet goedkoop maar zorgt er wel voor dat je tegelijk je gamepad en twee remote controllers op kan laden. Op deze manier ben je altijd klaar om een potje te gamen en kun je eigenlijk, als je ze er elke keer weer netjes op plaatst, je controllers niet meer kwijt raken.

Wii U Silicone Gamepad Protector

Silicone Jacket Gamepad Wii U – €14,99
Ook altijd een goed cadeau voor onder de boom is de siliconen hoes die je om je gamepad kan doen. Dit is goed tegen beschadigingen, voor als je jouw tablet nog wel eens laat vallen. Daarnaast zorgt het hoesje ervoor dat hij een leuk kleurtje kan krijgen, aangezien de hoes in verschillende winkels in diverse kleuren te krijgen is. Zorg er dus voor dat jouw gamepad heel herkenbaar en hip op de oplader kan staan prijken.