GC Kerstspecial: Tips voor onder de boom – PlayStation 4

archief
Amador Prado op 20 januari 2020
GC Kerstspecial: Tips voor onder de boom – PlayStation 4

Een echte kerstboom bevat niet alleen slingers en ballen, maar er moeten natuurlijk ook leuke spulletjes onder komen te liggen. Nu is het niet altijd makkelijk om de geschikte cadeautjes te vinden voor iedereen, maar voor de echte gamers onder ons weten wij wel raad. Hieronder hebben we een aantal leuke suggesties voor de PlayStation 4-liefhebber. Van een leuk kleinigheidje tot flinke cadeaus, er is voor elke portemonnee wat.

Kerst_A_Controller

DualShock 4 Controller Gold/Silver 65,-

Gouden en zilveren controllers klinken misschien een beetje over de top, maar passen qua kleur meestal goed onder een willekeurige kerstboom. Aangezien de meeste artikelen die met de PlayStation 4 te maken hebben zwart zijn, is het eens leuk om er wat bling-bling tegenaan te gooien in deze donkere dagen. En als glimmende controllers van 65 euro net iets te ver gaan, dan kan je voor vijf euro minder altijd nog voor rood, blauw of grijs gaan.

Kerst_A_Bloodborne

Bloodborne GOTY Edition €59,-

Deze game is al bijna een jaar oud, maar dit is toch wel een must-have voor de PlayStation 4-bezitter. From Software heeft zichzelf weer overtroffen met deze PlayStation-exclusive en voor zes tientjes heb je de recent uitgekomen Game of the Year-editie die ook de uitbreiding The Old Hunter bevat. Alles bij elkaar is het zo’n 50 uur aan gameplay die je af en toe tot het randje brengt, maar als je een echte volhouder bent, is het de ergernissen dubbel en dwars waard. Toch zou ik deze extreem moeilijke game niet in combinatie met die glimmende controller geven, just in case.

Kerst_A_PS4

PlayStation 4 – Darth Vader Edition €429,-

Nu is december 2015 niet alleen de maand van de feestdagen, maar ook de maand waarin de Star Wars-hype op zijn sterkst is. Mocht je een echte Star Wars-liefhebber kennen en flink willen uitpakken, dan kan je gaan voor de PlayStation 4-Darth Vader Edition. Deze bevat een PlayStation 4 console met 1TB geheugen en een Darth Vader skin, een speciale Darth Vader Dualshock 4 controller, de game Star Wars Battlefront en vier klassieke Star Wars-games uit een ver verleden waaronder Super Star Wars en Jedi Starfighter. Het mag wat kosten, maar dan heb je een heus verwenpakket voor de Star Wars die-hard.

Kerst_A_Kersttrui

Xmas PlayStation 4 Jumper €49,-

Deze tip heeft misschien niet zo veel met gaming te maken, maar des te meer met PlayStation en Kerstmis. Een kersttrui is toch altijd een ondergewaardeerd cadeau dat je meestal van je moeder of oma krijgt, maar de PlayStation-versie van een kersttrui is toch ineens een heel stuk toffer. De trui is volledig volgepropt met blokjes, driehoekjes, kruisjes en rondjes. Ook de D-pad, startknop en een enorm PlayStation logo zijn op dit kledingstuk verwerkt. Voor vijftig euro is dit toch een stuk leuker dan het zoveelste rendier of die kop van de kerstman.

Kerst_A_PlayStationPlus

PlayStation Plus 365 dagen €50,-

Ten slotte een onmisbaar cadeau voor de PlayStation 4 bezitter, want zonder PlayStation Plus heb je niet zoveel aan je nieuwe console met een Call of Duty, Fifa 16 of Battlefront. Voor vijftig euro zorg je met dit cadeau dat het tot en met Kerstmis volgend jaar reuzegezellig wordt online. Het lijkt misschien een saai presentje om weg te geven, maar hiermee maak je een PlayStation 4 gamer ontzettend blij.