Gamescom 2015: Hands-on Homefront: The Revolution

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Gamescom 2015: Hands-on Homefront: The Revolution

Na met een uitstel enige teleurstelling te hebben veroorzaakt bij de fans van de franchise lijkt de game dan toch steeds dichter in de buurt te komen. We hebben het uiteraard over Homefront: The Revolution. Waar Microsoft tijdens de persconferentie in de Messe in Keulen al een tipje van de sluier oplichtte was het nu aan onze eindbaas Kevin om de game daadwerkelijk eens te proberen.

Deep Silver wist vriend en vijand te verrassen met de eerste gameplaybeelden van Homefront: The Revolution tijdens de persconferentie van Microsoft, waar me kennis maakten met de nieuwe insteek van Homefront: een open wereld waar we al crossend op een motor doorheen scheurden om daarna je wapen te hand te nemen en een ware revolutie te ontketenen.

Omdat niets een beter beeld over een game geeft dan het daadwerkelijk spelen ervan ging onze eigen revolutionair Kevin, te voet dan wel, op pad richting Deep Silver om zelf de shooter eens aan de tand te voelen. Doet Homefront: The Revolution zijn naam eer aan, of valt het allemaal wel mee met die revolutie? Drup op die play-knop en laat Kevin je er alles over vertellen