Gamescom 2015: Hands-On Destiny: The Taken King

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Gamescom 2015: Hands-On Destiny: The Taken King

Tijdens de gamescom 2015 in Keulen kregen Mick en Amador de kans om aan de slag te gaan met Destiny: The Taken King. Een kans die ze niet lieten liggen. de twee zijn na een jaar Destiny, wat niet iedereen even goed is bevallen, nog steeds te vinden in de Cosmodrome, de Tower en de andere hangplekken van de Bungie’s sci-fi shooter. Met andere woorden: wie anders kunnen je meer vertellen over Destiny: The Taken King dan deze twee heren?

Mick en Amador kijken al en tijd lang uit om aan de slag te gaan met The Taken King. Op de gamescom kregen ze een lekker voorproefje en ook nog eens de kans om communitymanager DeeJ aan de tand te voelen. Zo kwamen onder andere het nieuwe levelsysteem, de Dreadnaught, nieuwe wapens en de nieuwe vorm van storytelling aan bod.

Het mooiste moment van de hands-on sessie voor Mick en Amador was misschien nog wel hun eerste ervaring met de nieuwe supers. Zo kon Mick aan de slag met de nieuwe Warlock super en Amador gaf de voorkeur aan de Void pijl-en-boog van de Hunter. Laat je niet langer ophouden. Check de video en zie wat ze allemaal hebben ervaren en wat ze te weten zijn gekomen!