Gamescom 2015: Hands-on – Call of Duty: Black Ops III

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Gamescom 2015: Hands-on – Call of Duty: Black Ops III

Het lijkt wel Call of Duty-dag vandaag, en dat is natuurlijk niet zo vreemd. De bèta is vanaf vandaag namelijk live gegaan op de PlayStation 4 en een hoop fanatieke gamers zullen intussen al de nodige potjes gespeeld hebben. Onze eigen twee bazen van de redactie, Patrick en Kevin, speelden een kleine twee weken geleden alvast een paar potjes op de beursvloer in Keulen.

Call of Duty: Black Ops III was ook tijdens de gamescom weer een game waar de nodige mensen voor in de rij gingen staan, wat toch maar weer eens bewijst dat de game nog steeds een trouwe fanbase kent. Volgens hen is er dan ook geen een game die de vibe van Call of Duty weet te overtreffen. De snelle gameplay gecombineerd met steeds gecompliceerdere maps en een nog groter scala aan wapens en perks maken ook van Call of Duty: Black Ops III weer een heftige shooter.

Nu blijft natuurlijk de vraag staan: Is dit weer een echte najaarsknaller, of valt Black Ops III een beetje in herhaling. Weet de serie nog voldoende in te brengen om het allemaal fris en fruitig te houden? Allemaal vragen waar Patrick en Kevin antwoorden op trachten te geven in de hands-on van Call of Duty: Black Ops III