Games with Gold voor november onthuld

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Games with Gold voor november onthuld

Microsoft heeft vandaag de games bekendgemaakt die in november gratis te downloaden zijn via de Games with Gold-dienst. Deze maand betreft het vier titels waaronder Super Dungeon Bros en Murdered: Soul Suspect.

Middels een post op Xbox Wire maakt Microsoft duidelijk welke games gebruikers van de Games with Gold-dienst in de maand november kunnen spelen. In totaal gaat het om vier games, waarvan er twee exclusief te spelen zijn op de Xbox One, terwijl de andere twee daarnaast ook op de Xbox 360 speelbaar zijn. Direct vanaf 1 november is Super Dungeon Bros te downloaden voor de Xbox One, een dungeon brawler die met vier spelers tegelijk gespeeld kan worden. Ook meteen op de erste van de maand beschikbaar is de titel The Secret of Monkey Island: Special Edition, die zowel op de Xbox One als Xbox 360 te spelen is. Deze is echter maar tot de 15de van november beschikbaar.

De andere twee titels zullen vanaf 15 november te downloaden zijn. Enkel speelbaar op de huidige console van Microsoft is Murdered: Soul Suspect, een detective-game die destijds niet zo goed werd ontvangen door het publiek. Als laatste kunnen we op beide consoles aan de slag met Far Cry 3: Blood Dragon. Blood Dragon is een opzichzelfstaande uitbreiding op Far Cry 3 waarin actie aangevuld wordt met een overdreven en over-de-top jaren ’80 sfeertje.

Mensen die Xbox Live Gold hebben kunnen dus volgende maand vier nieuwe titels aan de virtuele collectie toevoegen. Wat vind jij van de keuze die Microsoft heeft gemaakt voor november? Laat het ons weten in de comments.