Games with Gold voor de maand mei bekend

archief
Martin op 20 januari 2020
Games with Gold voor de maand mei bekend

De Games with Gold voor de maand mei zijn bekend en we mogen weer met een aantal mooie titels aan de slag, mits je natuurlijk een Xbox met een Xbox Live-abonnement hebt. We kunnen wel stellen dat Metal Gear Solid V: The Phantom Pain het paradepaardje is van het aanbod deze maand.

Afgelopen maand konden we genieten van The Witness en Assassins Creed Syndicate. Inmiddels zijn we een maand verder en verruilen we Londen en het mysterieuze eiland voor Afghanistan en een basketbalveld. Dit zijn de Games with Gold voor de maand mei:

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

The Phantom Pain is de laatste game die Hideo Kojima onder de vlag van Konami maakte, kort na de productie vertrok hij bij de de studio met de nodige conflicten. Gelukkig hadden wij Metal Gear Solid V op dat moment al in onze consoles zitten en konden we genieten van een wederom fenomenale game. Mocht je de titel destijds gemist hebben, je kunt The Phantom Pain van 16 mei t/m 15 juni gratis downloaden als je Xbox Live hebt.

https://www.youtube.com/watch?v=wc9RqhadnhY

Super Mega Baseball 2

Het komt niet vaak voor dat er een nieuwe titel bij release meteen aan Games with Gold wordt toegevoegd, maar Super Mega Baseball 2 is toch echt pas net uit. Het cartooneske honkbalspel zet een grappige honkbalervaring neer, dat een leuke variatie is op de meer serieuze sportgames. Je kunt Super Mega Baseball 2 downloaden van 1 t/m 31 mei.

Streets of Rage

Een klassieke fighter, die opnieuw is uitgebracht voor de Xbox 360. Deze kun je van 1 tot en met 15 mei gratis downloaden. Hoewel het om een Xbox 360-game gaat, kun je deze ook op je Xbox One spelen want de game is backwards compatibel.

Streets of Rage 
 Pixel Vault

Vanquish

Tot slot is er dan nog Vanquish. Dit is er een met lekker veel actie en kan gerust doorgaan voor een heuse bullet hell-game. Wat het verhaal nu precies is, is ons sinds de release in 2010 nog altijd niet duidelijk, maar dat is ook niet zo belangrijk als je gewoon lekker kunt knallen. Je kunt Vanquish downloaden vanaf 16 mei en zorg ervoor dat je de game voor 31 mei binnen hebt.