Games with Gold voor de maand juni bekendgemaakt door Xbox

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Games with Gold voor de maand juni bekendgemaakt door Xbox

Het einde van de maand nadert en dat betekent dat we spoedig onze gratis games van Xbox Live in ontvangst mogen nemen. Deze maand kunnen we met vier nieuw games aan de slag, waaronder de originele Watch Dogs. Geen fan? Ook aan de BioWare-fans is gedacht.

In juni mogen de Xbox Live-leden aan de slag met Speedrunners, Watch Dogs, Assassin’s Creed III en Dragon Age Origins. Ook kunnen alle leden de uitbreiding voor de Phantom Dust remaster gratis downloaden, mits je de remaster vorige week in huis hebt gehaald.

Speedrunners

Een snelle platformer met vrij generieke superhelden in de hoofdrol. Nu maakt dat niet zoveel uit, want het gaat vooral om springen, klauteren en slingeren in Speedrunners. Het toffe aan de titel is dat je deze met vier spelers in lokale co-op kunt spelen. Perfect voor een middagje met vrienden op de bank dus. Leuk feitje: de game komt van eigen bodem, want deze is gemaakt door DoubleDutch Games. De titel is de hele maand juni te downloaden.

Games with Gold voor de maand juni bekendgemaakt door Xbox

Watch Dogs

Helaas nog het origineel en niet het veel beter ontvangen tweede deel. Mocht je de serie echter niet kennen of San Fransisco helemaal zat zijn, dan kun je Chicago met Aiden Pearce bezoeken. Let bij Watch Dogs even goed op de downloaddatum, want je kunt de game pas vanaf 16 juni downloaden.

Assassin’s Creed III

De hele gamesindustrie kijkt op dit moment met spanning richting Ubisoft, dat al wel heeft laten weten dat de nieuwe Assassin’s Creed-game onderweg is, maar nog niets heeft verteld over hoe, wat of waar. Waarschijnlijk horen we meer op de E3. Tot die tijd kun je het noorden van Amerika bezoeken in Assassin’s Creed III. Je kunt de game tussen 1 en 15 juni binnenslepen.

Assassin's Creed III 
 Pixel Vault

Dragon Age

Ook hier veel geruchten over een nieuw deel in de serie, maar helaas nog allemaal onbevestigd. Het lijkt dan ook wel of Xbox ons wil helpen bij het managen van al deze stress en ons een trip down memory lane bezorgt met de originele Dragon Age. Helaas is de game wel pas vanaf 16 juni te downloaden, dus de spanning zal nog wel even aanhouden.

Dragon Age Origins 
 Pixel Vault

Zijn de Xbox-bezitters tevreden met de Games with Gold voor deze maand of hadden jullie toch op meer gehoopt?