Gamers kunnen stemmen op favoriete FIFA 17-cover

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Gamers kunnen stemmen op favoriete FIFA 17-cover

FIFA-games hebben natuurlijk een welbekende voetballer op de cover staan, maar nadat Lionel Messi de afgelopen vier keer op de voorkant mocht pronken, besloot uitgever EA Sports spelers zelf de keuze te bieden. Spelers kunnen uit vier mogelijkheden kiezen en één van deze vier zal in het najaar de voorkant van FIFA 17 worden.

Gisteravond gingen op de officiële website de stembussen open en konden spelers van de franchise deelnemen aan de verkiezing voor de nieuwe cover. Er kan gestemd worden op Marco Reus van Borussia Dortmund, James Rodriguez van Real Madrid, Eden Hazard van Chelsea en Anthony Martial van Manchester United. Ieder van hen is ambassadeur van FIFA 17 en hebben nauw samengewerkt met de ontwikkelaars om innovatieve en verbeterde gameplay te creëren.

De verkiezing zal lopen tot de ochtend van 20 juli, waarna de winnaar aan het einde van de maand onthuld wordt. Deelnemers kunnen één keer per dag stemmen, maar kunnen daarnaast extra stemmen verdienen door het bericht te delen met de bekendgemaakte hashtag #FIFA17CoverReward. Ook kunnen zij de hashtag van de favoriete speler in kwestie tweeten en daarmee laten merken voor wie ze gekozen hebben.

FIFA 17 werd begin juni onthuld en zal op 29 september 2016 uitkomen voor pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.