Gameplay-trailer voor Ni No Kuni 2-DLC verschenen

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
Gameplay-trailer voor Ni No Kuni 2-DLC verschenen

Bandai Namco heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor de aankomende DLC van Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom. Deze heet The Tale of a Timeless Tome en dinsdag kregen we de eerste, uitgebreide gameplaybeelden te zien.

In de nieuwe uitbreiding proberen protagonist Evan en zijn vrienden het mysterie achter een konijn in kostuum te achterhalen. Dit figuur verschijnt regelmatig in de dromen van mensen. Om dit raadsel op te lossen verblijven het hoofdpersonage en zijn team in de Goldpaw Inn. Zodra ze in slaap zijn gevallen, ontmoeten ze het mysterieuze konijn en merken ze al snel dat The Nightmare King en zijn leger deze wereld proberen over te nemen. Dit moet gestopt worden.

Naast een extra verhaal voegt deze uitbreiding ook nieuwe vaardigheden aan de game toe. Dit in de vorm van een boek dat Wizard’s Companion heet. Door dit boek krijgen spelers nog meer vrijheid om een eigen gevechtsstijl te creëren. Spelers die Ni No Kuni: Wrath of the White Witch speelden, kennen deze spreukenbundel misschien nog. Verder bevat deze uitbreiding ook de Solosseum Slog. In deze arena nemen spelers het op tegen sterke monsters onder tijdsdruk.

The Tale of a Timeless Tome verschijnt op 19 maart 2019 voor pc en PlayStation 4. De review van Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom lees je hier.