Gameplay trailer State of Decay 2 toont het leven in de zombie-apocalypse

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Gameplay trailer State of Decay 2 toont het leven in de zombie-apocalypse

Waar sommige preppers zich constant voorbereiden op het einde van de beschaving en in sommige gevallen zelfs een échte zombie-apocalypse, is de redactie vooral bezig met zich voorbereiden op State of Decay 2. Xbox toont een nieuwe trailer van de game die later deze maand moet uitkomen.

Dat een met zombies gevulde wereld desolaat aan kan voelen, laat elke goede zombie-apocalypse-game je ervaren. Je staat er uiteindelijk met een paar overlevenden het laatste beetje mensheid te verdedigen, waarbij er elke dag minder hoop is op een goede afloop. Uit deze gameplay trailer blijkt dat dit gevoel alom aanwezig is in State of Decay 2:

In State of Decay 2 is het de bedoeling dat je niet alleen hordes zombies afslacht, maar ook een nieuw bestaan opbouwt. Je moet in de dreigende zombiewereld een basis bouwen en zorgen dat je steeds meer voedsel, wapens en andere resources verzamelt.

Dat hoef je gelukkig niet helemaal alleen te doen, want State of Decay 2 is co-op te spelen. De game komt op 22 mei uit voor pc en Xbox One. Meer weten? Lees dan hier onze preview.