Gameplay en releaseperiode Halo Infinite onthuld

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Gameplay en releaseperiode Halo Infinite onthuld

Halo-fans kijken al tijden uit naar een nieuwe release binnen de franchise en deze lijkt er met Halo Infinite toch echt te komen. Tijdens diens persconferentie op de E3 onthulde Microsoft een nieuwe trailer waarin gameplay getoond wordt en krijgen we eindelijk een releaseperiode te horen.

Halo Infinite moet op het einde van 2020 de winkelschappen gaan vullen, rond de feestdagen. Een exacte datum is het nog niet, maar dan weten we in ieder geval dat we nog ongeveer anderhalf jaar duimen moeten draaien. Om het wachten iets te verzachten, bracht Microsoft nog wel iets anders mee en dat is een trailer met nieuwe gameplay. Zo kun je vast zien wat je allemaal te wachten staat.

Ook wist het bedrijf enkele nieuwigheden te onthullen over de komende titel. Master Chief heeft een nieuw design met meer details dan ooit tevoren. De game is daarnaast een opvolger van Halo 5, maar met het oog op diens nieuwe console heeft Microsoft er ook voor gezorgd dat het een goede instaptitel wordt voor nieuwe spelers.