Forza Motorsport 6 krijgt gratis Fallout 4 gestijlde voertuigen

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Forza Motorsport 6 krijgt gratis Fallout 4 gestijlde voertuigen

Het is misschien niet het meest logische partnerschap, maar vandaag heeft de ontwikkelaar van Forza Motorsport 6, Turn 10 Studios, te kennen gegeven dat we binnenkort de circuits onveilig kunnen maken in twee voertuigen die rechtstreeks uit het post-apocalyptische Boston hadden kunnen komen. Wat nog prettiger is, is de prijs ervan. Deze DLC is namelijk gratis.

Eén van de voertuigen, een custom 1956 Ford F100, is vanaf vandaag beschikbaar. Dit voertuig is geheel in de kenmerkende Fallout 4-kleuren gespoten, inclusief de afbeeldingen van de vertrouwde Vault Boy op de portieren. De wagen blijft ook niet verstoken van de nodige roestplekken, iets wat we bij dit voertuig natuurlijk niet zo heel erg vinden. Om een nog beter beeld te schetsen kun je het voertuig op de onderstaande afbeeldingen beter bekijken, of je kunt de aankondigingstrailer hierboven starten.

 

Op het tweede voertuig, een Chryslus Rocket 69 coupe, zullen we nog eventjes moeten wachten. Een exacte datum wordt momenteel nog niet genoemd, alleen een cryptisch ‘soon’. Ook over het uiterlijk van dit voertuig wordt nog geen woord gerept.