Forza Horizon 3 krijgt Hot Wheels DLC

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Forza Horizon 3 krijgt Hot Wheels DLC

Over twee weken wordt de game Forza Horizon 3 op de Xbox One voorzien van nieuwe DLC. Deze DLC bevat de Hot Wheels speelgoedauto’s en enkele bijbehorende kenmerken van de Hot Wheels, zoals de loopings.

Forza Horizon 3 krijgt op 9 mei nieuwe DLC. Het thema van de uitbreiding is Hot Wheels met haar speelgoedauto’s. Ook de klassieke racebaan en de loopings van Hot Wheels zijn terug te vinden in de uitbreiding. Hiernaast wordt er ook een volledig nieuw gebied toegevoegd aan de game. In dit gebied zijn verschillende eilanden met elkaar verbonden door middel van de klassieke oranje racebaan van Hot Wheels.

Bezitters van de Expansion Pass kunnen de nieuwe DLC zonder bijkomende kosten downloaden. Hoeveel de uitbreiding gaat kosten voor gamers zonder de Expansion Pass is niet bekend. Wel is duidelijk dat gamers op 9 mei aan de gang kunnen met de toegevoegde content.

Forza Horizon 3 werd eerder al voorzien van een ander, groot DLC pakket, genaamd Blizzard Mountain. De toegevoegde content van Hot Wheels wordt de tweede grote uitbreiding voor de game.