Fortnite Twitch Prime Pack 2 vanaf vandaag beschikbaar

archief
Tim Miechels op 20 januari 2020
Fortnite Twitch Prime Pack 2 vanaf vandaag beschikbaar

Fortnite-spelers met een Twitch Prime-abonnement konden al een tijd genieten van exclusieve loot. Middels het Fortnite Twitch Prime Pack kregen ze een aantal in-game goodies. Epic Games en Twitch komen vandaag met het Fortnite Twitch Prime Pack 2, waarmee Twitch Prime-leden nog meer Fortnite-extra’s krijgen.

Het Twitch Fortnite Twitch Prime Pack 2 is vanaf vandaag beschikbaar voor Fortnite-spelers met een Twitch Prime-abonnement. Het pakket bevat drie exclusieve, nieuwe items die te gebruiken zijn in de battle royale-modus van de game. De betreffende items zijn de Trailblazer Outfit, de True North Back Bling en de Tenderizer Pickaxe. Naast de drie exclusieve items bevat het pakket ook een nieuwe dans-emote.

Twitch Prime-leden kunnen het pakket vanaf vandaag downloaden via de announcements-pagina van Twitch. Het pakket kan gebruikt worden op zowel pc als console, zolang hetzelfde Epic-account gebruikt wordt om in te loggen op de verschillende platformen. Het pakket kan echter niet tussen Xbox One en PlayStation 4 gedeeld worden.