Fortnite servers zijn weer online

archief
Rohald De Bruyne op 20 januari 2020
Fortnite servers zijn weer online

Gisteren had Fortnite te kampen met grote problemen. De servers van Fortnite BR en de ‘gewone’ Fortnite game waren voor lange perioden niet speelbaar door een probleem met de account database. Inmiddels is het probleem opgelost en Epic Games heeft wat voor zichzelf te zeggen.

De problemen van Epic Games rond Fortnite lijken opgelost te zijn en gamers kunnen weer online elkaar het leven zuur maken in de kleurrijke werelden. In een blogpost van Epic Games laten zij weten dat ze zich verontschuldigen voor de frustratie die zij veroorzaakt hebben voor veel gamers en dat zij de situatie ook zeer onprettig vonden. Dat willen ze goed maken.

“We messed up here. As thanks for being awesome and patient, we’re doing the following[…]”

Als goedmakertje kunnen de Battle Royale-spelers in-game een gratis ‘Back-Bling’ item krijgen uit de winkel. Dit kun je gedurende het hele weekend doen, dus wacht hier niet te lang mee. Voor de spelers van ‘Save the World’ geldt dat zij gratis een Troll Stash Llama ontvangen in hun inventory. Daarnaast krijgen de Battle Royale-spelers in de loop van volgende week een Battlestar-pack en krijgen de andere spelers Seasonal Gold.