Fortnite bevestigd voor PC, free-to-play

Fortnite bevestigd voor PC, free-to-play

Er is eindelijk meer informatie verschenen over Epic’s Fortnite. Op de website van Epic valt te lezen dat de game vooralsnog alleen op de PC gaat verschijnen, hij free-to-play zal worden en dat iedereen zich vanaf vandaag kan inschrijven voor de alpha.

“Iets meer dan twee jaar geleden kondigden wij Fortnite aan op de VGA’s”, valt te lezen op de officiële website. “Sinds toen zijn we hard aan het werk geweest om ervoor te zorgen dat Fortnite een onvergetelijke ervaring wordt voor alle gamers. We waarderen alle interesse en vragen van de afgelopen tijd en zien er naar uit binnenkort meer te laten zien.”

Om toegang te krijgen tot de Alpha wil Epic wat dingen van je weten. Zo stellen ze dertien vragen wat in totaal ongeveer vijf minuten zal duren. Naast standaard vragen als je naam en e-mailadres, willen ze ook weten wat voor games je nog meer speelt en waar je passie ligt. De alpha is gesloten en dus alleen toegankelijk voor mensen die zich inschrijven.

In de vragenlijst komen ook de PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, mobiele telefoon en tablet naar voren, maar vooralsnog is hij alleen aangekondigd voor de PC. Epic wil ook van je weten of je wel eens geld uitgeeft in free-to-play games. Een exclusieve preview zal komende maand verschijnen in de nieuwste Game Informer.