Fortnite Battle Royale krijgt verkoopautomaten

archief
Tim Miechels op 20 januari 2020
Fortnite Battle Royale krijgt verkoopautomaten

Fortnite Battle Royale krijgt regelmatig updates. Meestal is er dan sprake van nieuwe wapens, maar deze keer draait het om een andere nieuwigheid. Goed nieuws voor wie er altijd met teveel nutteloos materiaal en te weinig wapens rondloopt. Epic voegt namelijk verkoopautomaten aan de game toe.

De verkoopautomaten werden officieel aangekondigd via het update-menu van Fortnite. Uit de beschrijving van de verkoopautomaten blijkt dat het in Fortnite Battle Royale straks mogelijk zal zijn om overtollig materiaal in te ruilen voor gear. Wanneer de automaten precies hun opwachting maken in de game is nog niet zeker, maar mogelijk kunnen we vanaf de 3.5 update van komende donderdag onze materialen al inruilen voor nieuwe wapens.

De komst van deze automaten werd al eerder in de game aangetroffen door een speler middels een glitch. De aangetroffen automaat maakte het mogelijk om 250 hout in te ruilen voor een minigun. De speler deelde zijn bevindingen middels de onderstaande video op Twitter. Inmiddels is de komst van de automaten dus ook officieel aangekondigd door Epic.