Fortnite Battle Royale krijgt nieuwe modus

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Fortnite Battle Royale krijgt nieuwe modus

De populariteit rondom Fortnite blijft maar doorgaan. Ontwikkelaar Epic Games heeft vandaag aangekondigd dat er een nieuwe tijdelijke modus beschikbaar wordt gesteld voor de game. Dit kondigde de ontwikkelaar aan in een teaser. 

In het update-menu van de Battle Royale-modus krijgt iedereen een kleine teaser te zien van de nieuwe modus. Epic Games laat weten dat er binnenkort een 20v20-modus aankomt waarbij in totaal vijf teams bestaande uit twintig spelers het tegen elkaar op gaan nemen. Deze Last Team Standing-modus moet de gevechten nog intenser maken dan ze al zijn. Een tijd geleden was er al een gamemodus waarbij grote teams het tegen elkaar opnamen speelbaar. In december van afgelopen jaar konden spelers tijdelijk 50v50 spelen. Hierbij konden twee teams van vijftig spelers elkaar afknallen en konden ze hun teamgenoten helpen met healen.

Hoe deze nieuwe modus er precies uit gaat zien, is nog niet bekend. Epic Games heeft buiten de aankondiging naar buiten gebracht dat de modus vanaf morgen te spelen is. Ook is bekend dat dit over een tijdelijke modus gaat die weer uit de game wordt verwijderd.