For Honor tijdelijk kosteloos via Steam

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
For Honor tijdelijk kosteloos via Steam

Altijd al eens For Honor willen testen, zonder er geld aan uit te geven? Dan heeft Ubisoft goed game nieuws voor jou. De uitgever maakt de titel vanaf heden tot en met 27 augustus gratis. Zij die echter tijdens deze periode de game downloaden, mogen het voor altijd houden. 

Momenteel doet For Honor het erg goed. Zo heeft het een grote community en komt er vaak een nieuwe uitbreiding. Hoe het Middeleeuwse gevechtsgame nu speelt, kunnen jullie vanaf 27 augustus dus zelf ontdekken.

Dat de game vanaf maandag gratis is, is niet geheel toevallig. Op 16 oktober verschijnt namelijk de uitbreiding Marching Fire en Ubisoft hoopt met deze stunt de verkoopcijfers te doen stijgen. Of ze daadwerkelijk in hun opzet zullen slagen, is niet duidelijk.

De nieuwe uitbreiding voegt, naast de Wu-Lin-factie en enkele helden, ook de arcade modus toe aan For Honor. Dankzij deze modus kunnen spelers die alleen of in team spelen, genieten van willekeurig gegenereerde scenario’s. Check de officiële website voor informatie over deze update.

For Honor is momenteel verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Zij die liever de game op Xbox One testen, kunnen dit deze maand gratis via Games with Gold.