For Honor open bèta van 9 tot en met 12 februari

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
For Honor open bèta van 9 tot en met 12 februari

Vlak voor de release van Ubisofts For Honor wordt er een open bèta weekend georganiseerd voor de laatste aanpassingen. Tijdens de open bèta zijn er verschillende modi beschikbaar, waaronder ook een nooit eerder speelbare modus.

Vlak voor Ubisoft de game officieel released, krijgen spelers de kans om een flink stuk van de uiteindelijke game te spelen. De vier modi die openbaar worden gemaakt zijn Dominion, Brawl, Duel en het nieuwe Elimination. In Dominion moeten spelers in vier tegen vier gevechten zoveel mogelijk punten scoren door het doden van vijanden en het veroveren van bepaalde gebieden die zo lang mogelijk behouden moeten worden. In Brawl moeten spelers in vijf rondes twee tegen twee gevechten houden en de meeste rondes winnen. Duel is voor diegene die houdt van een-op-een gevechten en elkaar zo snel mogelijk uitschakelen. Tot slot is er de nieuwste modus, Elimination, waarin spelers vier tegen vier vechten en niet kunnen respawnen.

Naast de nieuwe modus kunnen spelers ook kiezen uit negen van de twaalf speelbare helden. Het is overigens niet de eerste keer dat Ubisoft een bèta voor For Honor organiseert. Een gesloten bèta werd al van 26 januari tot 29 januari gehouden. De open bèta is speelbaar op PlayStation 4, Xbox One en pc. For Honor komt zelf uit op 14 Februari.