For Honor krijgt nieuwe heroes in seizoen drie

archief
Rohald De Bruyne op 20 januari 2020
For Honor krijgt nieuwe heroes in seizoen drie

For Honor kwam in februari uit. Dit was een release die gepaard ging met veel kritiek en een snel uitgeleefde hype. Sindsdien zet Ubisoft alle zeilen bij om aan de kritische eisen van de spelers te voldoen. Een deel hiervan is het toevoegen van nieuwe maps en heroes.

Het derde seizoen van For Honor begint op 15 augustus en is genaamd Grudge & Glory. Het nieuwe seizoen brengt nieuwe content in de vorm van twee nieuwe heroes en twee nieuwe maps. Verder is er een nieuw soort legendarische loot om je wapen te upgraden en wordt het maximale level opgeschroefd naar 40.

De twee nieuwe heroes zijn de Highlander van de viking factie en de Gladiator die bij de ridder factie hoort. De Highlander vormt een baken van kracht door het gebruik van een enorme claymore waardoor zij traag en sterk is. De Gladiator daar in tegen draagt weinig bepantsering en is hierdoor erg behendig.

De twee nieuwe maps zijn Sentinal en Viking Village. Sentinal is de laatste wachttoren die nog rechtstaat van een gevallen kasteel. Op de muren staan ballistas die de helden kunnen gebruiken om de vijand te bestoken met projectielen. Viking Village is zoals de naam al verklapt een Noors vikingen dorp. Net als bij Sentinal is het dorp uitgerust met valstrikken en strategische wapens.

Verder zijn de reeds bestaande maps lichtelijk aangepast. Waar nodig zijn de dimensies van de maps wat aangepast en zijn sommige valstrikken verwijderd om de game meer gebalanceerd te maken. Buiten dit wordt het in seizoen drie mogelijk om ranked 1v1 duellen te spelen.