Final Fantasy XV is gold en heeft ook een nieuwe trailer

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Final Fantasy XV is gold en heeft ook een nieuwe trailer

Deel 15 in de Final Fantasy-reeks is gold, wat betekent dat de game klaar is om op duizenden PlayStations 4 discs gezet te gaan worden. Daarnaast heeft Square Enix een nieuwe trailer de wereld in geslingerd in aanloop naar de release van de game eind dit jaar.

Final Fantasy XV is al sinds 2006 in ontwikkeling en zou eigenlijk voor de PlayStation 3 uitkomen. Na tien jaar van ontwikkeling wordt Final Fantasy XV nu op de PlayStation 4 uitgebracht en wel op 29 november dit jaar. Volgens IGN heeft Square Enix bevestigd dat de game na tien jaar dan eindelijk gold is en dat er niets meer in de weg staat om deze releasedatum te halen.

Om alvast een beetje wakker geschud te worden, heeft Square Enix vandaag een trailer op YouTube gezet. In de trailer is een duistere wereld te zien waarin de protagonist het opneemt tegen monsters, duivels en ridders met machinegeweren.

Final Fantasy XV krijgt naar verluid ook een speciale DLC, waarmee spelers online co-op kunnen spelen met maximaal vier personen. Precieze details over hoe dit eruit moet gaan zien, zijn nog niet bekend.