Final Fantasy XV: Comrades is uitgesteld

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Final Fantasy XV: Comrades is uitgesteld

Fans zullen nog even geduld moeten hebben voor ze zich aan de eerste en enige online multiplayer expansion van Final Fantasy XV kunnen wagen. Square Enix, de Japanse studio achter de game, liet vandaag via Twitter weten extra tijd nodig te hebben om de puntjes op de i te zetten en een zo goed mogelijke spelerservaring aan te bieden.

Final Fantasy XV: Comrades werd afgelopen zomer aangekondigd en zou op 31 oktober 2017 uitkomen. Een precieze nieuwe releasedatum is nog niet aangekondigd, maar we kunnen verwachten begin november aan de slag te kunnen. Wie afgelopen augustus de bèta van Comrades heeft gespeeld, zal niet verrast zijn door deze aankondiging. Comrades vertoonde toen namelijk nog enkele hardnekkige technische mankementen die verholpen moesten worden. Zo hadden sommigen spelers bijvoorbeeld problemen met inloggen. Het is dan ook te hopen dat Square Enix zijn handen uit de mouwen steekt en ons niet veel langer laat wachten.

In de nieuwe uitbreiding, die zich afspeelt tussen Final Fantasy XIII en XIV, kun je een eigen avatar creëren en samen met maximaal drie andere vrienden de strijd aangaan. Nieuwsgierig naar wat wij van Final Fantasy XV vonden? Onze review vind je hier.