Final Fantasy VII remake zal volledig gesproken zijn

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Final Fantasy VII remake zal volledig gesproken zijn

Concrete informatie omtrent de Final Fantasy VII remake is momenteel nog schaars, maar buiten een behoorlijke grafische vooruitgang en het vervangen van de turn-based combat lijkt er ook een einde te zijn gekomen aan de tekstbalken in je scherm. Volgens Tetsuya Numora en Yoshinori Kitase van Square Enix verdient een remake als deze het om volledig ingesproken te worden.In een interview met Dengeki PlayStation Magazine liet Numora weten dat de stemmen van de personages die niet in de film Final Fantasy VII: Advent Children verschenen alleen nog niet toebedeeld zijn.

“Het komt er op neer dat het volledig ingesproken zal zijn. We hebben nog niet besloten wie de stemmen gaan verzorgen van de personages die niet in Final Fantasy VII: Advent Children zaten.”

Op de vraag of ook de dating segmenten gesproken zullen worden gaf producer Yoshinori Kitase aan “dat het onmogelijk is om het niet te doen”. Wel gaf hij ook toe dat het tegenwoordig wel heel anders aan toe gaat, en dat men dus nog goed gaat bekijken hoe dit het beste over te zetten is naar de huidige tijd.

Of de Final Fantasy VII remake een typische open wereld-game gaat worden of een sandbox wist Kitase momenteel nog niet te vertellen. Volgens hem ligt Numora’s prioriteit dan ook meer bij het creëren van een omgeving waar de speler, door middel van zijn of haar acties, invloed op uitoefent.

Uit al deze informatie kunnen we wel opmaken dat deze remake nog behoorlijk in de kinderschoenen staat, iets wat Square Enix ook niet ontkent.

“We zijn op het punt beland dat we eindelijk kunnen zeggen dat we er eindelijk mee gaan beginnen. We hebben ook ideeën omtrent gevechten, maar het gaat nog even duren voordat we dat in de game kunnen plaatsen.”