Final Fantasy VII Remake-team wil kwaliteit verbeteren

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Final Fantasy VII Remake-team wil kwaliteit verbeteren

Een Japanse vacature toont aan dat Square Enix op zoek is naar werknemers die aan de Final Fantasy VII Remake mogen werken. Het gaat daarbij om ‘core members’, oftewel werknemers die een sleutelpositie gaan vervullen.

De vacature voor de Final Fantasy VII Remake werd opgemerkt door Siliconera en lijkt bedoeld te zijn om de kern van het ontwikkelingsteam uit te breiden. In een vertaald bericht liet Square Enix het volgende weten:

“We’ve come to the conclusion that in order to meet fan expectations we must increase its quality another step higher. “Therefore, in addition to the current members for the Final Fantasy VII Remake development, we must establish a core group that includes level planners, battle planners, designers, engineers, and various types of jobs to tackle on the production of the big title.”

Het is inmiddels een tijdje geleden sinds we iets gehoord hebben over de Final Fantasy VII Remake. Voor het laatst hoorden we in 2017 dat het de bedoeling was dat de game in de komende drie jaar uitgebracht zou worden. Ook wisten we al dat de game in meerdere delen uitgebracht zou worden, al zouden dit wel volledige games zijn.