Final Fantasy VII Remake diept bijrollen verder uit

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Final Fantasy VII Remake diept bijrollen verder uit

De producers van de Final Fantasy VII Remake zijn van plan om de personages die minder aan bod zijn gekomen in het origineel meer tijd in het spotlicht te geven. Personages zoals Biggs, Jessie en Wedge – die lid zijn van AVALANCHE – zullen meer aandacht krijgen.

Een van de redenen waarom Final Fantasy VII zo geroemd wordt, is vanwege de personages die in de geheugens van veel mensen zijn blijven hangen. Namen zoals Cloud, Sephiroth en Tifa doen bij veel mensen een belletje rinkelen, maar hoe zit het met personages zoals Jessie of Biggs? Yoshinori Kitase, Kazushige Nojima en Tetsuya Nomura zijn van plan om de personages die een minder grote rol spelen meer aandacht te geven.

Dit heeft alles te maken met het feit dat de game stukken groter zal worden dan voorheen. Spelers zullen in de remake vrijwel heel Midgar kunnen ontdekken. Dat geeft de makers meer kans om personages zoals Biggs en Wedge verder uit te diepen, aangezien ze in het origineel nauwelijks aan bod kwamen. Volgens het producenten-trio is het eerste deel van het scenario voor de game voltooid.

Wat hierbij helpt is het feit dat, in tegenstelling tot het origineel, alle personages hun teksten zullen uitspreken. Het staat voor de Japanse versie al vast dat alle acteurs die hun stem verleenden voor de film Final Fantasy: Advent Children, terug zullen keren om dezelfde personages weer te vertolken in de Final Fantasy VII Remake.