Film van Breaking Bad op komst

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Film van Breaking Bad op komst

Wie dacht dat het verhaal uit Breaking Bad een aantal jaren geleden tot een eind kwam, heeft het mis. De Albuquerque Journal meldt dat er aan een film wordt gewerkt over de serie. Deze film heeft als werktitel Greenbrier. 

Een aantal jaren geleden kwam de laatste aflevering van de serie Breaking Bad uit. De ontzettend populaire serie van Vince Gilligan kwam daarmee tot een einde. Helemaal stil bleef het niet, want daarna kwam de spin-off Better Call Saul uit. Binnenkort komt er een vervolg van Breaking Bad in de vorm van een film, aldus de Albuquerque Journal.

De opnames van de film, onder de werktitel Greenbrier, beginnen later deze maand in New Mexico. De opnames duren tot eind februari 2019 en de film moet daarna al snel verschijnen. De film draait om de ontsnapping van een ontvoerde man en zijn zoektocht naar vrijheid. Dit gaat wellicht om de gebeurtenissen uit Breaking Bad waar Jesse Pinkman (Aaron Paul) wordt ontvoerd door de bende van Jack Welker. Aan het einde van de serie ontsnapt hij en had de serie een open einde. Wellicht dat de film dan eindelijk een beetje voor afsluiting kan zorgen.