Fifa 19-demo verschijnt deze week

archief
Tim Miechels op 20 januari 2020
Fifa 19-demo verschijnt deze week

Het is een evenement waar voetbalfans ieder jaar weer naar uitkijken. Ik heb het hier niet over de Champions League-finale, maar over het verschijnen van een nieuw deel in de Fifa-reeks. Eind deze maand is het alweer tijd voor Fifa 19, maar voor die tijd kunnen we al met een demo van de game aan de slag gaan.

De demo van Fifa 19 verschijnt op 13 september, morgen dus, voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. De demo is daarmee niet voor alle platformen beschikbaar. De volledige game verschijnt op 28 september voor pc, Nintendo Switch, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Tijdens de demo zijn er tien teams beschikbaar om uit te proberen, namelijk AS Roma, Atletico Madrid, Bayern Munich, Borussia Dortmund, Juventus, Manchester City, Manchester United, PSG, Real Madrid en Tottenham Hotspur. Met de genoemde tien teams kan de Kick-Off Mode van Fifa uitgeprobeerd worden.

Daarnaast is er ook een voorproefje van de verhalende The Journey-modus speelbaar, waarin spelers ditmaal niet alleen in de huid kruipen van Alex Hunter, maar ook met zijn halfzus en beste vriend aan de slag kunnen.