Farpoint is gold en heeft nieuwe verhaaltrailer

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Farpoint is gold en heeft nieuwe verhaaltrailer

Wie een PS VR in huis heeft, kijkt waarschijnlijk halsreikend uit naar een nieuwe titel of heeft de hoop al opgegeven. Vandaag is er een nieuwe game gold gegaan. Farpoint is klaar voor productie en dat viert Sony met een nieuwe verhaaltrailer voor de VR-game die zich in een sterrenstelsel hier ver vandaan afspeelt.

Farpoint is een first-person shooter die op 16 mei moet uitkomen en als we Sony mogen geloven gaat de ontwikkelaar Impulse Gear deze releasdatum ruim halen. De uitgever meldt vandaag namelijk dat de game gold is op hun blog en dat betekent dat deze nieuwe VR-titel klaar is voor productie. Het nieuws wordt vergezeld door een trailer waarin we meer te zien krijgen van de werelden waar spelers zich in virtual reality een weg doorheen moeten gaan banen. Maanlandschappen, onbekende structuren en uiteraard aliens kruisen het pad van de protagonisten.

Impulse Gear is opgericht met het ontwikkelen van VR-titels als hoofddoel. De first-person shooter Farpoint is hun eerste grote titel voor de VR-bril van Sony en komt uit op 16 mei voor PS VR.