Far Cry New Dawn onthuld en voorzien van datum

archief
Jordy Verlé op 20 januari 2020
Far Cry New Dawn onthuld en voorzien van datum

Eerder deze week kregen we al wat beelden te zien van wat een nieuwe Far Cry game leek. Tijdens The Game Awards 2018 heeft men deze officieel onthuld als Far Cry New Dawn . Een post-apocalyptische game die een rechtstreeks vervolg breidt op Far Cry 5. 

De game speelt zich 17 jaar na de nucleaire ramp in Far Cry 5 af. De natuur weet zich langzaam weer te herstellen, maar een nieuw gevaar schuilt om de hoek. The Highwaymen zijn een groep aasgieren die alles voor zichzelf willen. Deze groep wordt geleid door de tweelingzussen Mickey en Lou.

Jij kruipt in de huid van een personage dat The Highwaymen wil terugdrijven. Daarbij zal je je eigen wapens moeten maken en allianties sluiten met andere mensen. De naam van je thuisbasis is Prosperity en van daar kan je wapen maken, Guns for Hire trainen en de basis upgraden.

Prosperity gaat ook dienst doen als lanceerplatform voor expedities buiten Hope County. Tijdens deze expedities reis je naar andere delen van The United States om waardevolle materialen te verzamelen.

Far Cry New Dawn zal op 15 februari 2019 verschijnen op PlayStation 4, Xbox One en pc. Deze kost slechts €39,99.