Fantastic Four zou oorspronkelijk in Deadpool 2 voorkomen

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Fantastic Four zou oorspronkelijk in Deadpool 2 voorkomen

Deadpool 2 zit vol bekende X-Men-personages. Toch zouden er in de oorspronkelijke versie van regisseur Tim Miller nog vier bekende personages in de film hebben gezeten, namelijk de Fantastic Four. Regisseur Tim Miller was, voordat hij vertrok, van plan om Mr. Fantastic, Invisible Woman, Human Torch en The Thing terug te laten keren in Deadpool 2.

De terugkeer van de vier helden viel in het water op het moment dat Miller vertrok. Concepttekenaar Alexander Lozano deelde enkele concepttekeningen van het viertal op zijn Instagram-account. Op de concepttekeningen is te zien hoe de karakters van Fantastic Four er in de film uit hadden kunnen zien.

Op de tekeningen is te zien dat de vier personages een compleet nieuwe look hebben gekregen. De mensen die Deadpool 2 hebben gezien weten inmiddels dat de karakters uiteindelijk de film niet gehaald hebben.

De film Fantastic Four kreeg in 2015 een reboot. Deze film werd niet goed ontvangen. Na de overname van Fox liggen de rechten van Fantastic Four bij Disney.