Fans No Man’s Sky bedanken Hello Games met billboard

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Fans No Man’s Sky bedanken Hello Games met billboard

Trouwe fans van No Man’s Sky hebben een succesvolle crowdfundactie gehouden om een groot billboard te financieren waarmee ze Hello Games willen bedanken. Ook krijgen de ontwikkelaars bier en pizza op kosten van de fans.

Om een groot billboard te kunnen huren hadden de fans 1750 dollar nodig.  Dat bedrag is ruimschoots gehaald: de teller staat op 3171 dollar. Het billboard komt buiten het kantoor van Hello Games te hangen. De fans wilden op deze manier de ontwikkelaar bedanken voor het langdurig blijven ondersteunen van de game:

Hello Games has put in a heroic effort to get NMS to where it is today. As a community on r/NoMansSkyTheGame  we’d like to express our thanks.

No Man’s Sky had een moeizame start, doordat er verkeerde verwachtingen bij fans werden geschapen. Het team bij Hello Games werkte na alle kritiek echter gestaag door aan de verdere ontwikkeling van de game en voegde meerdere grote updates toe aan de game. De fans op Reddit zijn het bedrijf hier erg dankbaar voor en zijn daarom deze actie gestart.

Het is de bedoeling dat het billboard in augustus omgetoverd wordt tot een eerbetoon aan Hello Games.