Fans mogen launchtrailer Just Cause 3 maken

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Fans mogen launchtrailer Just Cause 3 maken

Uitgever Square Enix geeft fans de kans om zelf aan de slag te gaan met het maken van een launchtrailer voor Just Cause 3. Gamers die de uitdaging aangaan kunnen met een prijzenpakket naar huis gaan.

Op de website mytrailer.justcause.com kan iedereen zich inschrijven voor de prijsvraag. Square Enix heeft maar een aantal eisen gesteld aan de video: hij moet één tot twee minuten duren en moet alle actie, energie, plezier en sfeer van Just Cause 3 bevatten. Wie meedoet aan de prijsvraag maakt kans op onder meer een zware game pc, een Collector’s Edition van Just Cause 3 en een collectie hoogwaardige audioapparatuur.

Gamers kunnen na inschrijving een pakket met beeldmateriaal downloaden voor de trailer. Ook wordt er een audiotrack meegestuurd waarover Square Enix de licenties bezit en wordt software voor muziekbewerking gratis meegeleverd. Een team van Square Enix en ontwikkelaar Avalanche Studios kiest uiteindelijk de drie beste video’s in de categorieën actie, geluid en humor. Een van die video’s wordt de officiële trailer voor de lancering van Just Cause 3.

Gamers kunnen tot 12 november meedoen. Just Cause 3 komt op 1 december uit voor de Xbox One, PlayStation 4 en pc.