Fan maakt Pokémon intro na in GTA V

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Fan maakt Pokémon intro na in GTA V

Grand Theft Auto V staat de laatste tijd bekend om zijn mods. Diverse fans zijn al aan de slag gegaan om hun eigen visie te verwerken in de game. Zo ook een Pokémon fan die het eerste Pokémon intro heeft nagemaakt.

Er gaat bijna geen dag voorbij of er verschijnt op internet wel weer ergens een GTA mod gemaakt door een fan. Sommigen zijn heel erg mooi gedaan, of hebben juist een nostalgisch element. Een Pokémon fan besloot het eerste intro van de franchise na te maken en dit zorgt voor hilarische, maar stiekem best enge, beelden.

De persoon achter dit filmpje is de YouTube gebruiker Merfish, die niet onbekend is met het namaken van bekende intro’s GTA V. Hij gebruikt personages uit de game, past deze wat aan om ze te laten passen bij het thema en gebruikt hen om de intro’s na te maken. Een aantal van zijn grootste hits zijn bijvoorbeeld de intro van Friends, The Fresh Prince of Bel Air en Family Matters.

In dit filmpje is te zien dat Merfish ontploffingen gebruikt om Pokémon te laten vliegen, aangezien het niet mogelijk is mensen op een andere manier de lucht in te krijgen in de game. Op zich is het best een overtuigende remake, ergens is een hond opgemaakt als Growlithe en Trevor is een nog best overtuigende Ash. Alleen de shirtloze Micheal die knalgeel gemaakt is en daarmee Pikachu voor zijn rekening neemt is behoorlijk creepy. Maar goed, bekijk het bovenstaande filmpje en oordeel zelf wat je van deze remake vindt.