Fallout Shelter vanaf nu verkrijgbaar voor Android

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Fallout Shelter vanaf nu verkrijgbaar voor Android

Bethesda’s free-to-play game Fallout Shelter is vanaf nu ook verkrijgbaar voor Android-apparaten. De game werd tijdens de E3 gepresenteerd, waarna deze direct beschikbaar was voor Apple-gebruikers. Vanaf nu kunnen dus ook de Android-gebruikers hun eigen vault beheren in Fallout Shelter.

Zoals eerder gezegd is Fallout Shelter een free-to-play mobile game waarin jij als overseer je eigen vault beheert, inclusief alle mensen erin. Het is aan jou als overseer om iedereen in je vault productief en tevreden te houden, wat lang niet altijd even eenvoudig is gebleken.

Ondanks dat de game geheel gratis te downloaden en te spelen is bevat ook deze game microtransacties, al zijn deze niet verplicht om de game te kunnen blijven spelen. Zo kun je voor het luttele bedrag van €0,99 een virtuele lunchbox kopen, iets waar kennelijk behoorlijk wat spelers al gehoor aan hebben gegeven. Dit gezien de game in de eerste twee weken ruim 5,1 miljoen dollar wist op te halen. Volgens Bethesda is de beweegreden van deze gamers heel simpel:

“Als je ze iets geeft waarvan ze denken dat het leuk is, dan belonen ze graag de mensen die het gemaakt hebben.”

Ben jij er klaar voor om de mensen in je eigen vault in het gareel te houden? Dan kun je hier terecht om de game te downloaden.