Fallout 76 viert 100 dagen met roadmap

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
Fallout 76 viert 100 dagen met roadmap

Fallout 76 verscheen op 14 november van vorig jaar en is dus nu meer dan honderd dagen oud. Ondanks de slechte start wil Bethesda de titel nog steeds succesvol maken. Om die reden kondigt het bedrijf nieuwe gratis content aan door middel van een roadmap.

Bethesda is van plan om elk seizoen nieuwe dingen aan de game toe te voegen. Zo start op 12 maart vroegtijdig de lente met de gratis Wild Appalachia-uitbreiding. Met deze uitbreiding krijgt Fallout 76 nieuwe missies, evenementen en de Survival-modus. Zo ontrafelen spelers bijvoorbeeld het mysterie achter de Appalachia, decoreren ze hun C.A.M.P. of ruilen ze legendarische voorwerpen in voor betere, zeldzamere voorwerpen.

In de zomer daarentegen ruilen spelers de mythische monsters van Wild Appalachia in voor de Nuclear Winter-modus met Vault Raids en het Legendary Players prestige-systeem. Momenteel zijn er nog niet zo veel details bekend over deze periode. Wel is bekend dat we andere regels krijgen in de nieuwe modus, in een groep Vault 94 en 96 leeg kunnen plunderen en personages kunnen resetten als deze boven level vijftig komen.

De allerlaatste en grootste toevoeging, Wastelanders, gaat van start in de herfst. In dit seizoen voegen de makers een reeks hoofdmissies, facties, evenementen, kenmerken en ‘meer verrassingen’ toe. Details zijn hierbij nog schaarser dan bij Nuclear Winter. Het enige dat we krijgen is een nieuwsgierig-makende beschrijving, waarin staat dat spelers eropuit trekken en dat elke keuze gevolgen heeft.

Fallout 76 
 Pixel Vault