Fallout 76 vanaf 15 juni te pre-orderen

archief
Jessica de Haan op 20 januari 2020
Fallout 76 vanaf 15 juni te pre-orderen

Op 30 mei begon Bethesda met een livestream waarin de ontwikkelaar 24 uur lang het standbyscherm uit de Fallout-franchise toonde. Fans konden iets van Fallout verwachten, maar wat het precies zou worden, was nog niet duidelijk. Mensen die de stream volgden kregen dan uiteindelijk een trailer van Fallout 76 te zien. Todd Howard verraste toeschouwers toen hij het podium tijdens Microsofts E3-persconferentie betrad en bracht goed nieuws met zich mee. Fallout 76 is vanaf 15 juni te pre-orderen.

Het meeste rondom Bethesda’s nieuwste game blijft een mysterie. Wel weten we nu dat Fallout 76 vier keer zo groot als Fallout 4 moet zijn. Ook vindt de game plaats in een nieuw deel van de Commonwealth, namelijk in de heuvels van West-Virginië. Ten slotte kregen we te horen dat deze prequel zich voor alle andere Fallout-games afspeelt.

De hoofdpersonage uit Fallout 76 verlaat als een van de eerste mensen de vault om op pad te gaan in een nog ongerepte Commonwealth. Verder blijft de game voornamelijk in de schaduwen. Wellicht wacht Bethesda op haar eigen persconferentie om hier meer over te onthullen. Om uit te vinden of de game online of offline zal zijn of wanneer we de game kunnen verwachten, moeten we nog even wachten.

Wel weten we al dat we Fallout 76 vanaf 15 juni al kunnen pre-orderen.