Fallout 76-patch heeft een omvang van 47 GB

archief
Rohald De Bruyne op 20 januari 2020
Fallout 76-patch heeft een omvang van 47 GB

Aan het begin van afgelopen weekend kregen we via een blogpost van Bethesda te horen dat het bedrijf vandaag een nieuwe grote patch uit zou brengen voor Fallout 76. Nu de patch er is, blijkt dat de term ‘groot’ niet volledig de lading dekt van de massieve omvang van de update.

De Fallout 76-update, die op maandag om drie uur werd uitgebracht, is 47.2 GB groot. Deze enorme update is voor spelers vanaf launch het tweede grote bestand dat ze moeten downloaden. Op de launch dag moest er namelijk ook al 53 GB aan data gedownload worden om de game te kunnen spelen. De game is zelf slechts 52 GB groot.

Fallout-76-update 
 Pixel Vault

De grote downloads hebben ervoor gezorgd dat sommige spelers de game niet meer kunnen spelen, omdat ze aan hun datalimiet zitten, met name in de Verenigde Staten. Nederland hebben we daar gelukkig geen last van, hier kosten de downloads alleen tijd.

Op Reddit gaan er geruchten dat we morgen nog een update kunnen verwachten. Naar verluidt waren de patchnotes van deze update voor korte tijd verschenen op de site van Bethesda. De link is nu echter niet meer bereikbaar. Of de update van morgen weer zo groot zal zijn, is niet bekend.

Correctie: in een eerdere versie van dit bericht stond dat dit de derde patch was, dat is onjuist en aangepast.