Fallout 76 krijgt NPC’s en battle royale-modus

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Fallout 76 krijgt NPC’s en battle royale-modus

Fallout 76 gooide vorig jaar niet erg hoge ogen bij de fans van de franchise, maar Bethesda is druk bezig om de game uit te breiden en zo alsnog naar wens te maken. Op de E3 maakte het bedrijf bekend dat er een flinke lading aan nieuwe dingen naar de game komt.

Deze nieuwe dingen komen in de vorm van de Wastelanders-DLC. Als eerste krijgt de game menselijke NPC’s en dialoogopties. Eerder werden missies gegeven door middel van geluidsopnames, maar na deze update is het eindelijk mogelijk met NPC’s te praten. Dit gaat samen met een nieuwe verhaallijn. Als laatste zijn er nieuwe armor en wapens te ontdekken. De DLC is gratis voor bezitters van de game en moet ergens in de herfst verschijnen.

Dit is echter niet het enige dat Bethesda ons te melden had over Fallout 76. Het bedrijf maakte ook bekend dat er een battle royale-modus naar de game komt. Deze modus is inmiddels bijna niet meer weg te denken uit de industrie en zal nu dus ook onderdeel gaan uitmaken van Fallout 76. De modus gaat Nuclear Winter heten en ook daarvoor bracht de studio een nieuwe trailer uit. Een releasedatum is hiervoor nog niet genoemd, maar de modus is vanaf vandaag gratis te testen.