Fallout 76 krijgt een FOV-slider

archief
Rohald De Bruyne op 20 januari 2020
Fallout 76 krijgt een FOV-slider

Fallout 76 is nu een paar dagen uit en hoewel er veel mensen al the Wasteland in zijn getrokken, is niet iedereen tevreden met bepaalde aspecten van de game. Een van de grootste kritiekpunten is de lage FOV die de game heeft. Bethesda wilt dit binnenkort oplossen met een update.

In een blogpost van Bethesda heeft de ontwikkelaar van Fallout 76 een overzicht gegeven van wat we de komende tijd kunnen verwachten van de aankomende updates. De eerstvolgende update vindt plaats op maandag 19 november en brengt vernieuwingen voor de UI en het C.A.M.P.-systeem met zich mee. Bovendien focust de update zich op de stabiliteit van de game op de verschillende platformen. Verder kunnen we nog updates verwachten waarin de grootte van de stash boxes vergroot wordt en krijgt de pc-versie van de game een FOV-slider. Deze updates kunnen we nog voor het begin van 2019 verwachten.

Helaas krijgen de PlayStation 4- en Xbox One-versies deze mogelijkheden niet. Voor pc-spelers was dit al te bereiken door het handmatig aanpassen van de .ini-bestanden. Over de redenen waarom de consoleversies geen FOV-slider krijgen, is geen uitspraak gedaan. Naast deze technische updates kunnen we aankomend jaar ook nog content-updates verwachten. Denk hierbij aan nieuwe Vaults om te ontdekken en nieuwe evenementen om aan mee te doen.