Fallout 76 heeft god mode door bug

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
Fallout 76 heeft god mode door bug

De eerste versies van games kunnen wel eens wat bugs bevatten. Zo ook bij Fallout 76. Maar deze game heeft wel een hele vreemde bug. De speler Brogadyn bereikte level 40 en zit door een fout in de game onbedoeld in god mode. Dat wil zeggen dat zijn personage niet dood kan gaan, wat hij ook doet. De game uitzetten leek de enige optie, maar ook dat hielp niet. Ten einde raad deed Brogadyn zijn verhaal in een bericht op Reddit.

Fallout 76-speler Brogadyn begint zijn verhaal door te vertellen dat zijn personage niet dood kan gaan. Hij/zij heeft al van alles geprobeerd om het personage te laten doodgaan. Zelfs een atoombom op zichzelf gooien had geen effect. De oorzaak van het probleem is een spontane bug die het personage onsterfelijk maakt. Aangezien deze bug ervoor zorgt dat de game niet meer uitdagend is, wil Brogadyn er graag vanaf.

De speler in kwestie stuurde als eerst een bericht naar Bethesda om een oplossing te vinden. Die gaven er één, maar deze bleek tot overmaat van ramp niet te werken. Dit zorgde voor nog meer frustraties en daarom deed Brogadyn zijn verhaal op Reddit. Hier werd redelijk positief op gereageerd. Sommige spelers gaven zelfs de raad om de prijs op het hoofd van het personage alle records te laten overstijgen, wat er waarschijnlijk wel voor kan zorgen dat de speler weer wat plezier aan deze titel beleefd.

Wil je ondanks deze bug toch meer te weten komen over Fallout 76? Lees dan zeker onze review over de game.